HTML

Csorognak az infók

2012.09.18. 23:40 hempa

Üdv mindenkinek!

Örömmel jelenthetem, hogy beérkeztek az első információk a tanulmányokkal kapcsolatban. Megjött a csodálatos órarendem, amiből bár várakozásaimmal ellentétben a matek/fizika/villanytan kimaradt és csak olyan csodálatos tantárgyaim lesznek ebben az évben, mint Informatika, Bevezetés a Programozásba, Számítógéprendszerek és perifériák, Környezetvédelem és energiagazdálkodás, és Aktuális ügyviteli rendszerek. Ez utóbbira majd külön odafigyelünk. 

Az oktatási napok hétfőn és szerdán vannak, de akárhogy nézem az órarendet, nem tudom nem észrevenni, hogy csütörtökön és pénteken is vannak órák olykor-olykor... 

De azért van izgalmas rész is. Bár elvileg rendszergazda és web programozó leszek, az iskolának sikerült a legrendhagyóbb módot megtalálni a diákokkal való kommunikációra. Tehát kaptam egy emailt a címemre azzal az információval, hogy regisztráltak egy hangzatos nevű Gmail-os címet, aminek a jelszavát ('karrier2003' na ez vajon honnan jött :) mindenkinek kiküldték. 

Most itt nem térnék ki arra az eseménysorozatra, ami a könnyes röhögéstől a szánakozó facepalmozáson át a visítós szűkölésig terjedt, amikor végre bevette az agyam, hogy a rendszergazda és webprogramozó suliban nemhogy nem installálnak egy wördpresszt (ugye a 3 kérdés is sok ezesetben), de még egy ingyenes hírlevélküldő szolgáltatásig sem jutunk el...

Szóval így indulunk, emelt fővel szerényen, a várakozásokkal teli jövőbe vezető úton. 

Hétfőn informatika órával kezdünk, majd utána tudósítok.

 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://hemper.blog.hu/api/trackback/id/tr884785741

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása