HTML

Elkezdődött

2012.09.18. 23:40 hempa

Üdvözlet Kedves Olvasó!

Ezen a Blogon azt a 2 éves kalandot szeretném megörökíteni, ami éppen tegnap vette kezdetét egy felnőttképzési intézménybe való beiratkozásommal. Nem titok, hogy ki vagyok, mi vagyok. Elég legyen annyi, hogy már kb. 15 éve foglalkozok különböző számítógép hálózatok menedzselésével, és weblapok (kisebb-nagyobb sikerrel) történő előállításával. 

Az alapötlet az volt, hogy mivel a fősulis próbálkozásaim nagyrészt lógások miatt félbeszakadtak, így 10 évvel és egy rakás munkatapasztalattal később megpróbálkozok "papírt" szerezni, hogy ha majd megunják az arcomat a jelenlegi melóhelyen, esetleg el tudjak helyezkedni valami multinál (vagy külföldön). Persze az igazi indok az volt, hogy miért ne itt b...sszam el az időt, mint a kocsmában...

És akkor jöjjön mindaz, amit eddig tudok. Az már biztos, hogy egyszerre fogok Általános Rendszergazdának, és Web-Programozónak tanulni. Ha összejön elég ember, akkor még a Cisco CCNA is belefér a 2 év alatt. Heti 3 nap lesz oktatás, 17:00-20:00-ig. 

Persze majd nagyon szerény leszek, de kíváncsi vagyok mit fogunk tanulni mint "Web programozó" :) Mert hát az a szomorú igazság, hogy nem láttam se PHP-t, se Javascriptet, se CSS-t a tanórák között... 

Ha érdekel, hogy hogyan is megy ez a valóságban, látogass vissza gyakran. 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://hemper.blog.hu/api/trackback/id/tr614767923

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása